Kılavuz İlkokulu

WEB https://mardindargecitkilavuzilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kılavuz İlkokulu / Kılavuz Mah. / Dargeçit / MARDİN
VİZYON : Vizyonumuz, öğrencilerimizin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve temel ilkelerine uygun olarak yetişmesi; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek, kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını sağlayan; iş ve hizmet sektörüne uygun, üretken bireyler haline gelmesini sağlamaktır.
MİSYON : Misyonumuz çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz tüm imkansızlıklara rağmen Dargeçit ilçesinin en başarılı okulları arasında yer almaktadır. Tarih -yer Yarışmanın Konusu Yarışmayı Düzenleye Kurum-Kuruluş Adı Ve Soyadı Okuldan Katılan Öğrenci Sayısı Derecesi 21-27 Nisan 2012/Dargeçit Peygamberimizin Hayatı Eğitim birsen sendikası Mehmet Şirin KOÇAK 135 1 21-27 Nisan 2012/Dargeçit Peygamberimizin Hayatı Eğitim birsen sendikası İhsan ALPTEKİN 135 11 5 Mayıs 2012 /Nusaybin YİBO Matematik Olimpiyatı Nusaybin MEM İhsan ALPTEKİN 1 4 13 Mayıs 2012/Dargeçit Ödüllü STS MOSDER 15

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim-öğretim yapılmaktadır.
Saatler : Başlangıç: 08.20 Bitiş: 14.45
Isınma : Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Okulumuz öğretmenleri Dargeçit İlçe merkezinde kalıp okula servis ile geliş gidiş sağlamaktadırlar.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Dargeçit İlçesinin Kılavuz Mahallesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Dargeçit ilçesine ortalama 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :